dječji vrtić na banfici

FOTO Čehok u vrtiću dijelio mandarine, sakrio se u 'kućicu,' ali i ponovno zahvalio Štromaru

Objavljeno: 07.11.2017. 11:36

Zadnja izmjena: 07.11.2017. 12:09

Foto: Mirela Horvat

Danas je mališane u Dječjem vrtiću u Dravskoj ulici na Banfici posjetio gradonačelnik kako bi im podijelio mandarine i time dodatno naglasio važnost zdrave prehrane i kozumaciju domaćeg voća, a osvrnuo se i na projekt obnove gradskih vrtića pri čemu je zahvalio Štromaru.

U Dječjem vrtiću na Banfici danas je djeci društvo pravio gradonačelnik podijelivši im neretvanske mandarine, a uz projekt zdrave prehrane osvrnuo se i na projekt obnove tri gradska vrtića. 

- Projekt zdrave prehrane provodi se već nekoliko godina, a ovom prilikom ukupno tri tone mandarine podijeljene su svim školama te gradskim i privatnim vrtićima, a sponzor je 'Čistoća'. Također, Grad je naručio studiju od stručnjaka nutricionista da se dodatno poradi na zdravoj prehrani u vrtićima i školama. Što se tiče obnove vrtića, uključen je i vrtić u Gortanovoj ulici, a krajem godine bi trebali započeti radovi na čemu se zahvaljujem Štromaru koji je ubrzao ugovore. Za obnovu je prijavljeni i vrtić u Hrašćici i Kučanu, ali tu još čekamo odgovor - izjavio je Čehok.

Komentari