topličko gradsko vijeće

VARAŽDINSKE TOPLICE Na sjednici Gradskog vijeća pokrenute izmjene i dopune prostornog plana

Objavljeno: 01.12.2016. 14:49

Zadnja izmjena: 01.12.2016. 17:11

Na sjednici Gradskog vijeća Varaždinskih Toplica izglasano je pokretanje izmjena i dopuna Prostornog plana kako bi se na inicijativu gospodarstvenika Josipa Obada omogućilo širenje gospodarskih djelatnosti pojedinih tvrtki.

Posao izmjene i dopune Prostornog plana trebao bi se obaviti tijekom naredne godine, a sredstva će se osigurati sam Grad u proračunu za iduću godinu.

– Drago mi je što je Gradsko vijeće prepoznalo potrebe naših gospodarstvenika i jednoglasno donijelo odluku o pokretanju postupka izmjene i dopune Prostornog plana kako bi mogli udovoljiti zahtjevima topličkog gospodarstva koje evidentno ide naprijed. – izjavila je gradonačelnica Goranka Štefanić, dodajući da to znači i otvaranje novih radnih mjesta.

Osim ove točke, jednoglasno je donijeta odluka da se održavanje javne rasvjete na području grada u slijedećih dvije godine povjeri ludbreškoj tvrtki Lukom, čija je ponuda ocijenjena s maksimalnih 70 bodova. Isto tako jednoglasno je prihvaćeno izvješće o radu topličke komunalne tvrtke Forum za 2015. godinu, koja je zabilježila značajan rast poslovnih prihoda i ostvarenje dobiti.

 

Komentari