hrvatski turistički susret

Djelatnici s područja Lepoglave predstavili se na turističkoj burzi Put

Objavljeno: 17.11.2018. 19:42

Zadnja izmjena: 17.11.2018. 19:46

Za djelatnike u turizmu s područja Grada Lepoglave počeo je aktivan turistički tjedan u kojem će, uz predstavljanje lepoglavskih turističkih znamenitosti, osnažiti svoje vještine i proširiti znanje važno za uspješno predstavljanje turističke destinacije na tržištu. Tjedan pun turističkih događanja započeo je sudjelovanjem na turističkoj burzi Put, jednom od najznačajnijih hrvatskih turističkih susreta.

Riječ je o događaju koji je u Varaždinu okupio djelatnike iz agencijskog poslovanja, hotelijerstva, pružatelja turističkih usluga, sustava turističkih zajednica i turističkih novinara.

Bila je to prigoda za predstavljanje turističkih destinacija i ponude. Zajedno s ostalim turističkim zajednicama iz Varaždinske županije, predstavljena je i ponuda Grada Lepoglave. Ispred Turističke zajednice Grada Lepoglave predstavila ju je direktorica ureda gradske Turističke zajednice, Ljubica Dubovečak.

U sklopu programa turističke burze Put odvijao se i Workshop, na kojem se po prvi put predstavio i TKIC d.o.o. iz Lepoglave i to Gaveznicom kao turističkim proizvodom, te neizostavnom lepoglavskom čipkom. Ispred TKIC-a ponudu je predstavila Karmen Šoštarić, a priču o lepoglavskom ahatu Leon Vrtar.

Nakon sudjelovanja na Turističkoj burzi, edukativan turistički tjedan nastavlja se „Danom otvorenih vrata“ u Lepoglavi u organizaciji TKIC-a dana 22.studenog, s radionicama i razgledom turističkih znamenitosti Lepoglave. Program je namijenjen predstavnicima škola te turističkim agencijama. Tjedan završava dan kasnije edukativnom radionicom „Turistička interpretacija u kulturnom turizmu“ koju u Lepoglavi, uz potporu Hrvatske turističke zajednice te u suradnji s udrugom hrvatskih putničkih agencija, organizira Turistička zajednica Grada Lepoglave. 

Komentari