GAĐANJE LETEĆIH META

Oko tristo strijelaca i tisuću posjetitelja na tradicionalnom lovačkom turniru LD Šumski zec u Margečanu

Objavljeno: 31.07.2018. 10:41

Zadnja izmjena: 31.07.2018. 10:53

Foto: Grad Ivanec

U organizaciji Lovačkog društva Šumski zec iz Margečana, održan je već tradicionalni lovački turnir u gađanju letećih meta. Interes za turnir i ove je godine bio izniman što potvrđuje podatak da je u natjecanjima sudjelovalo 48 ekipa, odnosno 288 strijelaca.

Turnir s tridesetogodišnjom tradicijom posljednjih se godina profilirao u jedan od najvećih u Hrvatskoj, a domaćini su ugostili ekipe iz Varaždinske, Međimurske, Krapinsko – zagorske i Zagrebačke županije. 

U natjecateljskom dijelu turnira prvo mjesto pripalo je lovcima iz ekipe LD-a Srna iz Donje Zeline, druga je bila ekipa LD-a Fazan iz Maruševca, a treće mjesto osvojila je ekipa LD-a Kalnik iz Varaždinskih Toplica.

U pojedinačnom dijelu natjecanja titulom najboljeg strijelca može se pohvaliti Damir Čopor iz LD-a Srndač iz Hrašćine Trgovišće, drugoplasirani je bio Dalibor Pokos član LD-a Vepar iz Ljubeščice, a treće mjesto zauzeo je Siniša Gregur iz LD-a Fazan iz Maruševca.

Lovci LD-a Šumski zec, poznati kao gostoljubivi domaćini i ove su godine pripremili stol pun delicija za sve natjecatelje, ali i za tisuću posjetitelja koliko ih je bilo na turniru tijekom dana. Domaćini su osigurali i veseli glazbeni ugođaj, a po završetku pehare je najboljim ekipama i strijelcima uručio predsjednik Lovačkog društva Šumski zec Darko Čaklec.

Komentari