objavio plakat

Foto - Runac na Facebooku bocka Čehoka i Zdravku Grđan: "Bitno da svi volimo Varaždin"

Runac se nadovezuje na polemiku između nezavisne kandidatkinje za gradonačelnicu Zdravke Grđan i dogradonačelnika Zlatana Avara...

Piše: eMagazin

Objavljeno: 16.03.2021. 09:24

Zadnja izmjena: 16.03.2021. 09:47

Kandidat kojem je slogan "ozbiljan gradonačelnik za ozbiljna vremena" već se ozbiljno nalazi u kampanji, pa je tako jučer osvanuo i njegov plakat na kojem poručuje kako je on "dečko 'z Đureka".

Riječ je o Alenu Runcu koji je fotografiju svojeg plakata podijelio i na društvenim mrežama, gdje je potom napisao: "Neki Varaždinci su iz Tužnog, neki Varaždinci su iz Korenjaka, neki od nas su iz Đureka... Nije važno odakle smo, važno je da ozbiljno volimo svoj grad Varaždin!"

Runac se zapravo nadovezuje na raniju polemiku između nezavisne kandidatkinje za gradonačelnicu Zdravke Grđan, koju je dogradonačelnik Zlatan Avar prozvao da "prekratko živi u Varaždinu, da bi znala tko je uveo prirez".

Zdravka Grđan na to mu je odgovorila da je rođena i živi u Varaždinu, te da je 15 godina života utkala u Drugu gimnaziju Varaždin, odnosno da je ona "iz Tužna koliko i Čehok i Korenjaka" (mjesta pokraj Maruševca).