međustranačko vijeće

Foto - Novak i Obadić podržat će proračun Grada, nedostaju još dvije ruke

Tijekom dvosatne sjednice predstavnici stranaka i nezavisnih lista zastupljenih u Gradskom vijeću imali su prilike zamjeniku gradonačelnika Miroslavu Markoviću te članicama Projektnog tima za zbrinjavanje baliranog otpada u Gospodarskoj zoni Brezje Mirki Jozić, Aleksandri Anić-Vučinić i Željki Brlečić postaviti relevantna pitanja o projektu...
Objavljeno: 28.12.2022. 19:20

Zadnja izmjena: 28.12.2022. 19:34

Danas je u Gradu Varaždinu održana sjednica Međustranačkog vijeća, na kraju koje su se vijećnici Dubravka Novak i Ivan Obadić izjasnili kako će podržati proračun za 2023. godinu.

Naime, tijekom dvosatne sjednice predstavnici stranaka i nezavisnih lista zastupljenih u Gradskom vijeću imali su prilike zamjeniku gradonačelnika Miroslavu Markoviću te članicama Projektnog tima za zbrinjavanje baliranog otpada u Gospodarskoj zoni Brezje Mirki Jozić, Aleksandri Anić-Vučinić i Željki Brlečić postaviti relevantna pitanja o projektu, a nakon što su vijećnici Ivan Obadić i Dubravka Novak rekli kako su zadovoljni dobivenim odgovorima, dodali su i kako će podržati proračun Grada za iduću godinu, čime gradskoj upravi nedostaju još dvije ruke za prolaz istog.

- Živim tu, zadnjih previše godina to gledam, nije više bitno tko će riješiti taj problem. Zadovoljna sam ovim odgovorima i pojašnjenjima te sam sklona biti u poziciji da napokon riješimo te bale. Očito je u političkoj konotaciji bilo više bitno da onaj koji je na vlasti ne riješi problem jer "ću ga riješiti ja kad dođem". Dakle, da riješim nadstranački problem, ja ću podržati ovu priču - rekla je ukratko Novak, s čime se složio i Obadić.

Komentari