evo detalja

U Novom Marofu ove subote najveće streličarsko natjecanje u Hrvatskoj

Objavljeno: 14.06.2022. 10:25

Streličarski klub "Grebengradski streličari" organizator je Srednjeeuropskog kupa u streličarstvu (CEC-a) ove subote, 18. lipnja, u Novom Marofu na Nogometnom igralištu ŠNK Novi Marof.

Kako navode organizatori, to je najveće streličarsko natjecanje u Hrvatskoj ove godine, a na njemu će sudjelovati streličarke i streličari iz zemalja Srednje Europe. Kup u Novom Marofu je druga stranica CEC-a, a ostale su Lendava Slovenija (održano), Temerin Srbija, Bratislava Slovačka te Budimpešta Mađarska kao finalni turnir. 

Otvorenje CEC-a počinje u 9 sati, čemu će prisustvovati župan Varaždinske županije, izaslanik Ministarstva turizma i sporta, Predsjednik Hrvatskog streličarskog savzea i gradonačelnik Novog Marofa.

Početak natjecanja u kvalifikacijama je u 10 sati, a od 14 sati počinju eliminacijske borbe za poredak i medalje. Završetak natjecanja predviđa se oko 17:30 sati.

Za sva dodatna pojašnjenja možete kontaktirati Streličarski klub "Grebengradski streličari" na broj 098 720 110 (Zlatko Zubović, predsjednik kluba) ili na e-mail adresu [email protected]

Komentari